#Mountainbike-mania

Mountainbike mania

Zaterdag 21 oktober 2023

Mountainbikemania is de nightbiketocht die je gereden moet hebben. Een tocht vol spektakel van minimaal 15 en maximaal 60 km in en om Hellendoorn. Er geldt een maximum aantal deelnemers om het niet te druk te laten worden op de routes.
Mountainbikemania raakt standaard uitverkocht, echter is de tocht voor dit jaar ook al uitverkocht! Laat je (weer) verrassen door alle gekkigheid die de Tourbuffels en het dorp Hellendoorn voor je in petto hebben! Naast alle fun, kent de tocht ook een aantal zware klimmen op de Hellendoornse berg en een pittig parcours door het Reggedal.
Na de tocht is er een knallende afterparty in De Lantaarn, die misschien nog wel beruchter is dan de tocht zelf...
Het startvak is geopend van 18.00 tot 19.30, De start is om 19.00 exact! Naast een helm is goede verlichting en een goed humeur verplicht. De tourbuffels bieden je de mogelijkheid om voorafgaand aan de tocht deel te nemen aan een heerlijk stamppot/pasta buffet. De kosten hiervoor bedragen € 17,50. Het buffet is vanaf 17.00 uur geopend. Bij de voorinschrijving kun je kiezen voor de optie stamppotbuffet.
LET OP: deelname vanaf 18 jaar. Jongere deelnemers worden niet toegelaten, ook niet onder begeleiding van een volwassene! 

Wil je alsnog willen meedoen houdt dan onze facebookpagina in de gaten hierna verwijzen wij ook de deelnemers die om wat voor reden niet kunnen deelnemen.

Goede hint voor volgend jaar!
Like onze Facebookpagina en blijf up to date!

Mountainbike Mania 2022

Bekijk hieronder de aftermovie!

Bekijk de Mountainbike Mania
Aftermovie (2022)
Inschrijving
Inschrijving
Inschrijving