#Tourbuffels
Vele jaren reden we rond als een van die vele typische zondagochtend mountainbike clubjes. We werden vooral herkend door de vaak wansmakelijke fietspakjes. Per 2015 is besloten er een officiële vereniging van te maken met heuse clubkleuren. Onder het motto ‘echte mannen kunnen roze hebben’ zijn de tourbuffels vooral te herkennen aan hun overwegend roze fietspakken. En omdat ook de Giro dit als kleur heeft … dan kunnen wij dat zeker.
Bijkomend voordeel is dat we elkaar makkelijker terug kunnen vinden in het bos.
Onze vereniging bestaat uit ongeveer 18 leden, waarvan gemiddeld 2, zonder fiets zitten. Op de vraag waar staat SVDO voor …. ?

Snot Voor De Ogen. Want dat is wat menig lid op zondag ochtend doet. Maar ook altijd met een gezellige afsluiter.

De Tourbuffels reden veel mee met MTB tochten waardoor het idee ontstond om er zelf een te organiseren. Maar die moest dan wel hééééél speciaal zijn. En zo organiseren we elk jaar het inmiddels landelijk bekende MOUNTAINBIKE MANIA.

Een sensationele tocht in het donker in en om Hellendoorn. En we noemen het niet voor niets MANIA. De editie 2023 staat gepland op zaterdag 21 oktober. De inschrijving is inmiddels geopend en loopt al stevig door. Dus zorg dat je niet te laat bent! En vergeet niet je glimlach mee te nemen! Info vind je in het hoofdstuk MOUNTAINBIKE MANIA.

Daarnaast organiseren we met regelmaat andere events. Dat kan een MTB tocht zijn of een niet voor de hand liggende gekkigheid. Als wij hierover iets te melden hebben vindt je dat onder ANDERE EVENTS.

Mountainbike Mania 2022

Bekijk hieronder de aftermovie!

Bekijk de Mountainbike Mania
Aftermovie (2022)